Hyppää pääsisältöön
 • Uudenmaan johtava jätevesi-, kuivakäymälä- ja ympäristökeskus

  Wassis Oy haluaa ylläpitää tulevaisuudessakin tätä saavutettua asemaa alueen jätevesiasioissa. Asiakkaille pitää olla helppoa ottaa yhteyttä meihin ja saada laadukasta sekä reilua apua ongelmiinsa.

 • Joustava rahoitus - 0% korolla

  Meidän asiakkaana voit maksaa projektisi joustavasti erissä jopa ilman korkoa. Kysy lisää Kjelliltä!

 • Nyt Biopuhdistaja 5 vuoden takuulla!

  Wassis Oy myöntää kesäkampanjana Vestelli Oy:n Biopuhdistajalle 3 vuoden lisätakuun. Kysy lisää!

 • Jätevesisuunnitelman laatiminen

  Nyt kannattaa ajoissa teettää kiinteistön jätevesisuunnitelma, joka on ensimmäinen askel kun jätevesijärjestelmä rakennetaan. Ota yhteyttä meidän suunnittelijaan tai tule käymään niin saadaan asia eteenpäin. 

Wassis Oy on haja-asutuksen jätevesialaan erikoistunut yritys vuodesta 2005

Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu myös muita ympäristötuotteita. Huoleellisen suunnitelman avulla myös varmistetaan, että koko projekti sujuu alusta lähtien mutkattomasti. Meillä Wassis Oy:ssä jätevesisuunnittelijat ovat alaan erikoiskoulutettuja LVI-insinöörejä, jotka voivat myös toimia KVV-valvojina. Tunnemme hyvin markkinoiden toimivat tuotteet ja järjestelmät. Meillä on myös Biokube-puhdistamoiden ja Baga Valett käymälöiden sekä Divello vedensäästötuotteiden maahantuonti. Lisäksi haluamme tehdä jätevesiasioiden hoitamisesta sinulle mahdollisimman huoletonta, voimme myös auttaa asennuksen ja mahdollisen huollon kanssa.

Anna meidän auttaa – aloita jätevesiprojektisi ajoissa jo tänään! Ota yhteys meihin tai tule käymään!

Vi betjänar våra kunder också på svenska.