Hyppää pääsisältöön

Wassis Oy laajentaa toimintansa koko Suomeen

Lähettänyt Stefan 4. syyskuu 2018

Vuonna 2005 perustettu Uudenmaan johtava jätevesi-, kuivakäymälä- ja ympäristökeskus Wassis Oy laajentaa liiketoimintaansa koko Suomeen yhdistymällä Ainoa Vesipalvelut Oy:n kanssa.

Liiketoimintojen yhdistämisen jälkeen tulevaisuuteen katsoo uudistunut valtakunnallisesti toimiva jätevesialan osaamiskeskus - asiantuntijayritys, jonka kanssa löydät ratkaisut vaativimpiinkin kohteisiin.

Uudenmaan asiakkaita palvellaan myös jatkossa Inkoon erikoismyymälässä, jossa on suunnittelutoimisto ja myyntipiste. Myymälän pihalla on esillä erilaisia jätevesijärjestelmiä ja sisältä löytyy kattava valikoima kuivakäymälöitä. 

" Wassis Oy on palveleva perheyritys ja meillä on pitkän kokemuksen tuoma laaja asiantuntemus jätevesialalta. Henkilöstön määrän kasvaessa voimme tarjota asiakkaille hyväksi koettuja suunnittelukäytäntöjä ja paikallista jätevesisuunnittelua myös Uudenmaan ulkopuolella ja näin pääsemme palvelemaan entistä useampia kiinteistönomistajia. Tyytyväisyystakuulla tietenkin!", kertoo Wassis Oy:n toimitusjohtaja Stefan Wasström. 

 

Lisätietoja antaa:

Stefan Wasström (LVI-insinööri), yrittäjä, toimitusjohtaja Wassis Oy

050 572 8744, stefan@wassis.fi

 

Tarjouksen jätevesisuunnittelusta, -järjestelmistä tai kuivakäymälöistä saat Ainoa Vesipalveluiden tutulta yhteyshenkilöltä Eeva-Maria Mentuselta puhelinnumerosta 040 164 8433 tai sähköpostilla eeva@wassis.fi. Tarjouspyyntöihin vastaa myös Kjell Nyman puhelinnumerossa 045 322 5452 tai sähköpostilla myynti@wassis.fi.

Henkilöstön yhteystiedot ja yhteydenottolomakkeen löydät täältä:

wassis.fi/fi/ota-yhteytta