Wassis ympäristötekniikka

Yritys


Wassis Oy on ns. Sales and Marketing Company, joka edustaa erikoisalojen tuotteita, lähinnä kotitalouksien käyttöön. Toiminta-alueena on Etelä Suomi. Yrityksellä on näyttely ja ympäristömyymälä Inkoossa. Edustuksessa olevat tuotteet on valittu huolella, pääperiaatteena laatu, ekologisuus sekä tyytyväiset asiakkaat. Päätoimialana ovat jätevesijärjestelmät. Yrityksellä on laaja kokemus monista muiden yritysten kanssa yhteistyössä toteutetuista uuden asetuksen mukaisista jätevesisuunnitelmista ja kokonaisratkaisuista. Valikoimasta löytyy siis jokaiselle sopivin jätevesiratkaisu.

Kuivakäymäläosastollamme ( Kuivakäymäläkeskus ) löytyy Uudenmaan kattavin ekologisten käymälöiden valikoima. Mallit ovat esillä näyttelyssämme.

Wassis Oy on myös Uudenmaan johtava jätevesipiste. Yli 1.000 jätevesisuunnitelman kokemuksella voimme tarjota asiakkaille pätevää ja puoleetonta suunnittelupalvelua. Tunnemme hyvin alueen virkamiehiä, eri kuntien vaatimuksia sekä markkinoiden eri tuotteita. Meidän joustavat kokonaisratkaisut ovat todella suosittuja. Kaikilla suunnitteljoillamme on insinöörikoulutus. Kysykää lisää!

Energiantuottoasioissa toimimme lähinnä aurinkolämmön parissa. Aurinkolämpötuotteita löytyy eri hintaluokissa sekä käyttöveden että muuhun lämmitykseen. Lisäksi edustamme muita mielenkiintoisia ja ajankohtaisia mökkituotteita esim SolarVenti, AirStar, SW-Energia ym.

Tarvittaessa yhteistyöyrityksemme auttavat myös asennuksissa.

Wassis Oy on myös tammikuussa 2013 ryhtynyt tuomaan maahan ja myymään saksalaisia RC Mannesmannin vakiovirtausventtiilejä. Näillä mahtavilla tuotteilla talonomistajat, taloyhtiöt, hotellit, uimahallit, campingalueet ym säästävät 20-50 % veden- ja energiankuluissa. Vedensäästö on todella ympäristöteko. Katso www.vedensäästö.fi.!

Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme! Ottakaa yhteyttä tai tulkaa käymään, niin autamme Teitä löytämään parhaan mahdollisen tuotteen!

Uutiset


Aurinkopanelit ja -keräimet meiltä!

Kauden uutuudet ovat Biolanin laadukkaat arinkokeräimet- ja sähköpanelit. Kysy lisää ja pyydä pakettitarjous!

linkki: www.ekoasuminen.fi