Miljöteknik för framtiden

Wassis

Wassis Ab är ett Sales and Marketing Company som representerar produkter inom olika specialområden och verksamhetsområdet är Nyland. Bolaget har sin utställning och miljöbutik i Ingå invid stamväg 51.Produkterna är valda med omsorg och grunden i verksamheten är kvalitet, ekologi och nöjda kunder. Huvudlinjen är avloppssystem, i vilka bolaget har en gedigen erfarenhet via samarbete med avloppsplanering och helhetslösningar enligt den nya förordningen.

Vi har Nylands mest omfattande urval på marknadens produkter! Vi representerar också utländska minireningsverk, som är marknadsledare i sina områden. Vårt DryToilet Center erbjuder stugägare Nylands största urval på olika ekologiska dass.

Vi har också ett stort urval på olika kompostorer.Inom energiområdet jobbar vi främst med solvärme. Det finns modeller i olika prisklasser, såväl för bruksvatten som för värmesystem. Nyheter för 2012 är olika kombipaneler bl a el/värme. Därtill marknadsför vi diverse andra populära och intressanta produkter för stugägare så som bl a Sako-Jussi, SolarVenti, AirStar, SW-Energia mm.I viss mån ordnas också installation via samarbetsföretag. 2013 började bolaget med import och försäljning av RC Mannesmanns konstantflödesventiler. Med dessa fenomenala produkter sparar husägare, husbolag, hotell, simhallar, campingplatser mm in ca 40-60 %  i vatten- och energikostander. Vatteninbesparing är en miljösak i högsta grad. Välkomna och bekanta Er med produkterna! Vi har sökt fram de produkter och lösningar Ni funderat på. Ta kontakt eller kom på besök, så hjälper vi Er att hitta den bästa möjliga produkten åt Er! Hälsningar, Stefan Wasström, vvs-ing

Nyheter

Första nyhetsbrev från Wassis Miljöteknik AB – välkommen!

Det är med glädje som Wassis Miljöteknik nu kan presentera våra snart färdiga hemsidor  för kunder och partners. Här i södra Finland har vi nu kommit in i våren men lite sen är den i år - men håll ut det kommer bättre tider.